Onze winkel
Itterbeeksebaan 264, 1701 Itterbeek

+32 (0)2/569 28 31
info@optiektrap.be

Openingsuren
Maandag en zondag gesloten
Dinsdag tot vrijdag
9u tot 12u30 & 14u tot 18u30
Zaterdag doorlopend open van 9u tot 16u

Brilglazen

Ruim assortiment bij Optiek Trap

Wij bieden U prachtige brillen aan. Voor elk wat wils: sportief, klassiek, trendy, enz. Maar een bril mag nog zo mooi zijn; zonder de aangepaste glazen heb je er natuurlijk niets aan.

Ook al heeft U een erg zware afwijking dan ook kunnen wij prachtige verdunde brilglazen afleveren.

Wij bieden U alle materialen aan met alle mogelijke behandelingen. Wij volgen alle evoluties op de voet. Hier nu verder op in gaan zou ons te ver brengen maar spring gerust vrijblijvend even binnen.

Wij bieden U brilglazen aan van alle topmerken. Onze hoofdleverancier is Rodenstock. Hun gamma is zo uitgebreid dat wij voor ieder zichtprobleem de juiste oplossing kunnen vinden. Verder verdelen wij ook de brilglazen van Essilor, BBGR, Tokai, Zeiss, Nikon, Hoya, enz.

Materialen

 Volgende materialen zijn mogelijk:

 • Kunststof: het meest verkochte materiaal, is licht en comfortabel.
 • Glas: heeft een grotere krabestendigheid maar heeft zijn gewicht tegen en is breekbaar.
 • Verdunde glazen: is zowel mogelijk bij kunststof en glas. Zelfs met een hele zware afwijking kunnen wij nu voor u, in combinatie met de juiste montuut, hele dunne glazen afleveren.
 • Verkleurende glazen: deze glazen verkleuren onder invloed van het zonlicht (UV). de nieuwe generatie verkleurende glazen verkleurt en ontkleurt nu nog sneller.

 

Veredelingen
 • Ontspiegeling: met een ontspiegeling heeft u minder weerkaatsingen op de glazen aardoor u een helderder en zuiverder beeld heeft. De nieuwe ontspiegelingen zijn bovendien makkelijker schoon te maken en trekken minder gemakkelijk vuil en stof aan.
 • Hardingslaag: op onze kunstofglazen raden wij altijd een hardingslaag aan. Deze beschermt uw glazen tegen krassen.
 • Tinten: veel van onze glazen kunnen geleverd worden in bijna alle denkbare modetinten (opgelet: niet alle materialen kunnen gekleurd worden naar wens).
 • Blauw Filter: filtert het blauwe licht van uw schermen.

 

Types
 • Enkelzicht glazen: glazen met uw coorectie voor verzicht, tussenzicht of nabijzicht.
 • Dubbelzicht glazen: bovenste deel is verzicht, onderaan om te lezen (met klein segment).
 • Progressieve glazen: het betreft hier glazen met een variabele oplopende sterkte. Met deze glazen kan u zowel ver zien, lezen maar ook uw tussenzicht wordt niet vergeten. In het verleden werd er wel eens geklaagd over deze glazen omdat er aan de zijkant troebele zones voorkwamen. Maar met de nieuwste generaties van progressieve glazen kunnen wij U zo goed als zeker perfect ver-, tussen- en nabijzicht beloven. Bijna geen troebele zones meer aan de zijkant van het glas en een heel vlotte overgang van de verschillende sterktes.

  GEWENNINGSGARANTIE: heel belangrijk is dat u bij al deze progressieve glazen een gewenningsgarantie van minimum 1 maand ontvangt waarin wij u beloven dat indien u zich toch niet kan aanpassen aan deze glazen, wij u een andere oplossing voorstellen, en dit zonder meerprijs.

 • Computerglazen: Met deze glazen kunnen wij u een perfect zicht garanderen binnen een afstand van 33 cm (leesafstand) en maximum 2 meter (afstenden afhankelijk van uw afwijking). Dit is het ideale bureelglas. Alles op uw bureel, tot uw computer toe, is scherp.

Heeft u een een probleem met uw zicht waar u geen oplossing voor vindt, aarzel dan niet dit te bespreken met ons. Wij gaan tot het uiterste om een oplossing te vinden.

Kom vrijblijvend even langs.

 

Maak een afspraak of kom eens langs in onze winkel.

© 2024 Optiek Trap bvba / BTW BE 0859.632.905 / Huisstijlgids

Website proudly powered by