Onze winkel
Itterbeeksebaan 264, 1701 Itterbeek

+32 (0)2/569 28 31
info@optiektrap.be

Openingsuren
Maandag en zondag gesloten
Dinsdag tot vrijdag
9u tot 12u30 & 14u tot 18u30
Zaterdag doorlopend open van 9u tot 16u

Bespaar op uw volgende bril

Dankzij een recente aanpassing in de regelgeving van het RIZIV is de terugbetalingsregeling voor brillenglazen gewijzigd. Voortaan hebt u ook met een sterkte van -6,00 of +6,00 recht op een verhoogde tussenkomst. Deze nieuwe regeling vervangt de eerdere drempel van -8,25 / +8,25.

Dankzij deze aanpassing komt u sinds kort in aanmerking voor een verhoogde tussenkomst (volgens de voorwaarden van het RIZIV, kom bij ons langs voor meer informatie) vanaf € 420 tot wel € 648 op uw paar progressieve glazen. Het ideale moment dus om uw ogen opnieuw te laten meten. Zo kunt u de nieuwe regeling benutten en uw zicht verbeteren met een nieuw paar glazen.

Bij ons bent u verzekerd van professioneel advies en een uitgebreid assortiment aan brillen en glazen om aan uw behoeften te voldoen.

Hoe gaat u te werk?

  1. Bezoek uw oogarts: maak een afspraak voor een oogmeting om een recent medisch voorschrift te verkrijgen. Als u al een voorschrift heeft van minder dan zes maanden oud, kunt u deze stap gewoon overslaan.
  2. Kom langs in onze winkel: met uw voorschrift bent u bij Optiek Trap van harte welkom voor de nodige uitleg over de verschillende types glazen en coatings. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.
  3. Afhandeling van de terugbetaling: nadat uw nieuwe brillenglazen gekozen zijn, zorgen wij voor een officieel getuigschrift van aflevering. Met dit document en uw medisch voorschrift kunt u de tussenkomst van de verplichte ziekteverzekering (RIZIV) aanvragen.

Daarnaast willen we u eraan herinneren dat er ook specifieke tegemoetkomingen zijn voor kinderen, ouderen en speciale types glazen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel!

Maak een afspraak of kom eens langs in onze winkel.

© 2024 Optiek Trap bvba / BTW BE 0859.632.905 / Huisstijlgids

Website proudly powered by